Vecka 31

 
Måndag: Klockan 9.10 ska vi befinna oss på polisstationen i Köping för att ordna med pass. Vi hade tur att komma in i Finland med endast körkort men om dom ber om pass bör jag kunna uppvisa det, vilket dom tjatar om hela båtresan! Även Rasmus får ett pass om det behövs. 
 
Efter passet ska vi åka till jobbet då jag behöver informera min chef om vad som väntar, med andra ord att jag förmodligen kommer att vara borta en del från jobbet. Sen styr vi bilen till Västerås för att inhandla nya skor eftersom mina är slita som gud vet vad... Efter det väntar kalas i Surahammar 😎
 
Tisdag: Börja packa resväskan igen.. Nu när jag har lite tid att planera vad som ska packas ned istället för att behöva slänga ned allt i blixtfart. 
 
Onsdag: Håller tummarna för att mitt pass kommer idag, det borde inte vara så många som ordnar med det nu när det är corona, eller? Jim fick sitt pass på två dagar. I sådana fall bokar jag båtbiljett direkt. Mamma skulle komma på avskedsfika också. 
 
Torsdag: Om passet kom igår har jag ensam styrt bilen mot Stockholm och är påväg tillbaka till Tammerfors. Min nya bostadsort för ett tag. Annars vankar jag antagligen omkring på nålar hemma och väntar på att passet ska komma. Tar det för lång tid skiter jag i det och åker utan. Kommer det idag så åker jag till Finland imorgon. 
 
Fredag: Idag är jag antingen påväg till Tammerfors eller så är jag redan där. Vad jag gör hänger på vad som händer och sker med pappa. 
 
Lördag: Oj, jag har ingenting planerat. Men om jag kom till Finland igår så blir det en vända till Prisma för att handla idag. Och hälsa på pappa? Vilket antagligen kommer att vara min dagliga syssla. 
 
Söndag: Kanske ge mig på pappas finska tvättmaskin utan att förstöra hans lägenhet 😉
#livet #finland #tammerfors #cancer #familj #pappa #planering
0 kommentarer