Vecka 13

(null)
Måndag: Ledig dag och Rasmus är fortfarande sjuk med hosta, febern har i alla fall gett med sig så det är ett steg i rätt riktning! 

Tisdag: Har haft långledigt nu och idag är tyvärr sista dagen... Skulle ha klivit upp tidigt och tränat men jag har stängt av klockan i yrvaket tillstånd så det blev inte av. Idag måste vi i alla fall till skolan och hämta en mapp med läxor som Rasmus lärare gjort i ordning. Och handla, för det gjorde vi inte i söndags 😱 Och tvätta.. 

Onsdag: Jobb 7-15.30. 
Jim går av sitt nattarbete för sista gången på mellan 6-10 veckor. Fast det kan ju lika gärna bli två eller tjugo veckor, vi har ju faktiskt inte en aning.. Rasmus blir hemma från skolan även idag och eftersom jag jobbar så får Jim hålla sig vaken. 

Torsdag: Jobb 7-15.30. 
Inga planer, är väl halvdöd efter jobbet så räknar inte med att göra så mycket. Kanske städa och plocka så att vi slipper det på fredagseftermiddagen. 

Fredag: Jobb 7-15.30 
Ja men jag tar och flexar hem tidigare idag om det finns möjlighet. Inte för att vi ska göra något särskilt men det är ju fredag.. 😍 Får se vad vi hittar på i helgen. 

Lördag: TRÄNA! Inga ursäkter, det är bara att kliva upp. Punkt slut. 

Söndag: En helt vanlig söndag, planera och förbereda för kommande vecka. Blaha blaha... 
0 kommentarer