Nu var det min tur

... Att bli förkyld. Okej, jag blev med halsont redan i fredags kväll när vi var i Kloten vilket gjorde att jag avstod från löprundan på lördagsmorgonen. Jag brukar dock klara mig undan det halsonda hyfsat bra och det brukar gå över efter en dag eller två men, inte den här gången inte. 
 
Idag när jag klev upp så kändes det ändå snäppet bättre än igår så det kanske är påväg åt rätt håll trots allt, åtminstone med det halsonda.. För tyvärr så har min näsa börjat massproducera snor och det killas i halsen så att jag hostar tills det känns som att det ska komma upp innehåll emellanåt. A ja, jag försöker vitaminboosta kroppen med smoothies varje dag nu i hopp om att förkylningen släpper greppet om mig snart. För visst är det väl lite typiskt att jag ska dra på mig det här nu när jag ska gå tillbaka till arbetet? Kanske, kanske att det hinner gå över till på lördag morgon. 
 
I eftermiddag kommer mamma hit och lämnar nötfärs som hon köpt av en arbetskamrat, hon har platsbrist i sin egen frys därav kommer hon hit med det. Vi tänkte på bjuda på mellis så efter hämtning i skolan tar vi vägen förbi Ica för att inhandla färskt bröd och något gott pålägg, det kallar jag lyxmellis! 
 
 
 
Sitter och väntar på att både diskmaskinen och tvättmaskinen ska bli klar, då har jag i alla fall fått något vettigt gjort idag. Annars tänker jag spendera förmiddagen med att ta det lugnt, sitta och be till högre makter att jag blir frisk typ. 
 
Vad har ni för planer för den här dagen?
 
 
#livet #barn #barnfamilj #förkylning #sjuk #familj #2019 #vardag #vardagsliv
0 kommentarer