Ledig taco-torsdag

Hoppsan sa Kerstin, nu har det visst hunnit passera några dagar utan att jag skrivit något (inte lika långt uppehåll som det brukar kunna bli, men ändå..). Igår avverkade jag en dagtur och det var en ren jäkla pina pga 1) kunde inte somna efter kvällspasset 2) sov riktigt dåligt och det blev inte i närheten av så många timmar sömn som min kropp behöver. Eftermiddagen är överlägset värst att försöka hålla sig vaken under men jag lyckades trots att jag la mig i sängen direkt när jag kommit hem, absolut det dummaste man kan göra när man är superdupertrött.. 🙃 Och alltså hörrni, vaknade av en hostattack från satan själv en stund efter att jag somnat.. Jim berättade idag att han hade hört att jag svalde ned saliv i fel strupe och i samma veva flugit upp ur sängen och börjat hosta. Det känns ju stabilt. 
 
Idag vaknade jag hyfsat pigg för första gången på länge, annars brukar det kännas som att jag ska stupa av trötthet i samma sekund jag reser mig från sängen. Kanske beror på att jag somnade strax efter kl 21 igår... Vädret har varit perfekt exakt hela dagen så när vi hade hämtat Rasmus i skolan tog vi en promenad i skogen, insåg att det var sjukt längesedan. Njöt varenda sekund om man bortser från uppförsbackarna. En taco-kväll väntar (Rasmus påpekade att det är helt fel dag för tacos, men både jag och Jim jobbar imorgon kväll så... Vi fick helt enkelt byta dag), tänkte avsluta med en kopp te och honung. Vi fick nämligen honungsleverans med posten i början på veckan och den är god 😍 
Måste ladda batterierna inför de kommande dagarna.. Först och främst är det 3 kvällspass som ska betas av och sedan väntar Ullared på måndag, den som väntar på något gott.. 
 
Nu ska Rasmus göra sin läsläxa och jag ska snart hacka grönsaker till tacosen, jag måste förresten kanske skriva en lista till Ullared ändå.. Tror inte att jag får med mig ens hälften om jag ska komma ihåg allt i huvudet. Jo en lista får det bli. 
 
Den absolut godaste honungen 🤤
#livet #vardagsliv #undersköterska #ullared #barn #familj #barnfamilj #familjeliv #honung #orust #tacos #mat #middag
0 kommentarer