Juli juli juli

Det känns som att livet springer förbi snabbare än när Usain Bolt satte världsrekord på 200 meter. Vi är redan i mitten av sommaren och mina semesterveckor lurar bakom knuten, det är nu nedräkning och jag har endast 8 arbetspass kvar innan jag stämplar ut i fyra härliga veckor. Rasmus har flyttat hem till sin mormor i Köping så här hemma i huset är det bara jag och Jimpan, det är en väldigt konstig känsla, var det såhär det va när vi inte hade barn?
 
Hur som helst, semestern lurar bakom knuten var det, för att vara en semester där vi inte har några planer så... Har vi nog ganska mycket planerat ändå. Redan på lördag nästa helg packar vi in oss i bilen och beger oss till Sälen i en vecka (Jim får dock stanna hemma och hålla ställningarna här i Kolsva då han går på semester en vecka senare än mig...), det blir premiär i Sälen för min del och jag hoppas verkligen att naturen levererar. Efter den veckan har vi en fortfarande löst hängande plan om att åka till Finland för att hälsa på pappa, egentligen mest för att jag behöver betala hans räkningar som förmodligen ligger i en stor hög innanför ytterdörren vid det här laget.. Ingen är nog så glad som jag för att dom äntligen lättar på inresereglerna. Utöver dessa två resor är det nog dagsutflykter som gäller, och jag har några ställen på lager som jag skulle vilja besöka. 
 
Näe men, den här korta lilla uppdateringen får räcka för nu, jag tappar snart tråden. Jag har för avsikt att bli bättre på att uppdatera men vi vet ju hur det brukar bli 🙄 
 
Tampere 2021
#undersköterska #livet #familj #finland #sverige #barn #familjeliv #2021 #sommar
0 kommentarer