Livet

Godmorgon! 

Det va längesen jag kikade in här, igen.. Det har varit mer en regel än ett undantag det här året. Hoppas i alla fall att ni mår bra 😊 Vi här i Kolsva mår bra, livet rullar på precis lika fort som vanligt. Så fort att jag här för en vecka sedan sa att Rasmus nog gick i årskurs 2 istället för 3, jag fick sådan blackout att jag till och med var tvungen att öppna mailen för att läsa "Välkommen till höst-terminen"-brevet, inte förrän kunde jag reda ut vilken årskurs han går i nu. Vardagen går runt med arbete, skola och träningar. Sedan den 1 September har jag gått intro som tillförordnad sektionsledare på min avdelning och är mitt uppe i årets alla medarbetarsamtal vilket gör att det blir en hel del jobb, Jim är på gång och blir högst troligt snart teamledare på sin arbetsplats vilket är något han strävat efter länge så jag är väldigt glad för hans skull.  

Sedan den senaste uppdateringen har vi bland annat hunnit med:

Att fira tio år tillsammans(!). Jag och Jim åkte till Gävle och stannade på hotell i två nätter undertiden Rasmus hade kvalitetstid med sin farmor i Surahammar. Vi åt mycket god mat, drack en hel del goda drinkar men också en riktigt vedervärdig, bowlade och strosade runt i centrum och bara njöt.  

(null)
Vi startade lördagsmorgonen med ett glas bubbel i sängen före frukost. 


Vi har varit på Per och Malins bröllop och firat in kärleken. "Här kommer alla känslor på en och samma gång" med Per Gessle kan beskriva berg-och-dalbanan jag gick igenom just då.  

(null)

(null)

Haft otaligt många aggressionsutbrott pga pappas vän som ställer till det ordentligt. Hoppas på att kunna släppa den biten snart då jag och min mamma åker till Tammerfors i mitten på Oktober för att tömma pappas lägenhet. Förhoppningsvis är det något som kan bidra till lite lugn för jag gillar verkligen inte att gå runt och vara arg titt som tätt. Det tar så mycket och ger så lite.  

Det va de tre största punkterna som varit sedan senast. Nu laddar vi om för Rasmus kommande födelsedag och gör det bästa av alla situationer som dyker upp ☺️

#livet #barn #familj #sverige #finland #tampere #tammerfors #kolsva #sjukhus #volvo #bröllop #gävle #surahammar #barnfamilj #vardagsliv #cancer #lungcancer #hjärnmetastaser #anhörig #höst #skola
0 kommentarer