Livet rullar på

Hej på er! Hoppas att det är bra med er.. 🙂 Här rullar livet på i en så vanlig vardag som det går för tillfället. Allt det här med skrivandet har legat på hyllan ett tag nu men efter vissa påtryckningar från Ida är det väl dags att damma av datorn och börja knappa igen. Som bekant har jag börjat arbeta igen och det är på ett sätt väldigt skönt, men vissa dagar vill jag bara strunta i det och stanna hemma... På så sätt är det nog alldeles lagom med mina tillfälliga 75%. Hemma fokuserar jag på att städa och sysselsätta mig med saker hela tiden för att inte gräva ned mig i tankar. Jag och Rasmus har kommit överens om att han ska prova på att träffa skolkuratorn för att få prata om alla känslor och tankar han bär på i och med att han ofta ligger och tänker på kvällarna när han ska sova och det slutar med att han blir fruktansvärt ledsen. Det är främst 1) Ukki har cancer och kommer att dö. 2) Mammas/våran hund Xena har ljuvercancer och får nu leva tills den dagen hon lider av det. Hon skulle ha opererats en andra gång i början på denna månad men det gick tyvärr inte att utföra operationen då hon hade någon sorts infektion på den redan opererade sidan samt att tumörerna växt och spridit sig. 3) Fortfarande ledsen över att våran Puma fick somna in i November förra året. Så ni förstår ju likväl som jag att han inte tampas med några lätta känslor. Jag håller tummar och tår för att kuratorn kan hjälpa honom att handskas med allt. 
 
Den här helgen har jag varit ledig vilket har varit skönt för jag har varit ruskigt trött på kvällarna. I fredags fick jag och Rasmus ha fredagsmys för oss själva då Jim började jobba enbart helg från och med då. Hämtade förvisso upp hunden på vägen hem efter jobbet så helt solo var vi inte. Under gårdagen blev bli bortbjudna till Surahammar för middag- och kvalitetstid hos Ida och Petter, potatisgratäng med grillad fläskfilé stod på menyn och jäklar i min lilla låda så gott det var. 
 
Idag spenderade vi förmiddagen med att städa och vid kl 14 tog vi en promenad hem till Rasmus bästa kompis Eric, dom hade nämligen bestämt lekträff idag. Om ungefär en timme är det hämtning och då ska vi ta oss till affären, det behövs liksom om vi ska få någon mat ikväll... Laxsoppa blir det idag, kan man kanske säga finsk laxsoppa? Det blir som deras färdiga micro-laxsoppa men hemmagjord. Jag och Rasmus är dom enda som äter lax i den här familjen så vi får väl passa på när Jim inte är hemma 👌 Nu ska jag ta mig en hembakad tekaka i väntan på att hämta hem Rasmus, och kanske slumra på soffan.. Eller skriva en inköpslista inför kommande ullareds-resa?! Mer om det i ett annat och eget inlägg 😍
 
 
#livet #tufft #vardag #vardagsliv #hund #uska #familj #2020 #barn #barnfamilj
0 kommentarer